Utbildning & Kurser

Utbildning & Kurser

Det goda, livslånga lärande. När de flesta av oss tänker på “utbildning” ser vi framför oss en skolsal, fröken eller en magister, kanske en professor. Men det mesta av lärandet idag sker i organisationer och företag runt om i landet, i form av kurser, workshops, seminarier eller “på jobbet” i möten, konferenser etc. Yāree är specialister på lärandet, på utbildning. Vi kan hjälpa chefer, ämneslärare och andra att bli bättre på att förmedla budskap så att det når fram, fastnar och kan användas i (arbets-)livet. För det är väl ändå meningen med att vi lär oss något nytt?

Train-the-trainer

Att lära sig något nytt är alltid en utmaning och kanske lika skrämmande som spännande...
Kurser: att lära sig något nytt är alltid en utmaning och kanske lika skrämmande som spännande…

De flesta lärare ute på landets företag och organisationer är oftast välutbildade experter inom sitt ämnesområde: ingenjörer, läkare, projektledare, osv. Däremot har de sällan någon pedagogisk utbildning. De kör på, bäst de kan, för att de inte har något val. Vore det inte skönt om det fanns ett sätt att kombinera yrkeskunnande med en pedagogisk utbildning? Så att det man förmedlar också kommer till användning? Att deltagarna lär sig det de förväntas? Vi har svaret.

Vi på Yāree har utbildat tusentals lärare, trainers eller experter i över tjugo år, både här i Sverige och runt om i världen. Vår train-the-trainer kurs har utvecklats sedan 1996 och är numera på tre dagar. Den innehåller element från pedagogik, presentationsteknik, psykologi, kommunikation och förändringsvetenskap. För oavsett vad man utbildar inom, så är detta områden som behövs.

Ladda ner broschyren för ytterligare information.

Kommunikation

Kommunikation är A och O, oavsett i vilket sammanhang.
Kommunikation är A och O, oavsett i vilket sammanhang.

Kommunikation. Vi alla kommunicerar dag in och dag ut. För det mesta går det ju bra, men hur kommer det sig att det så ofta blir konflikter? Varför förstår inte folk vad man försäker säga? Och hur kan det bli så fel? Så ofta? Vi erbjuder en kurs som på djupet går genom kommunikation mellan människor. Märk väl, det här är inte en reklam- eller marknadsföringskurs, även om principerna är desamma. Kursen fokuserar nästan uteslutande på muntlig kommunikation och riktar sig i första hand till chefer, säljare och projektledare. Vi går genom hjärnans funktion, vi tittar på kroppsspåkets betydelse, presentationsteknik och hur vi på ett mera medvetet sätt kan kommunicera. Kursen innehåller också moduler om tvärkulturell och icke-verbal kommunikation. Vi lever trots allt i en globaliserad värld, även om vi talar samma språk…

Ladda ner broschyren för ytterligare information.

Allmänt om våra kurser

Oavsett vilken kurs du väljer så ser vi alltid till att skräddarsy innehållet efter just era behov, oavsett om det gäller storlek på gruppen, särskilda önskemål eller språk (svenska/tyska/engelska). Hör gärna av dig med dina önskemål!

Har ni ingen utbildningslokal? Fråga oss, så hjälper vi till att ordna med det.

Eventuella resekostnader, lokalkostnader, mat m.m. faktureras till självkostnadspris och offereras separat.